2011 yılında KOSGEB tarafından desteklenmiş bir işletme olarak 1000 m² üretim alanı ile Denizli’de hizmet vermeye başladık.Hazır yemek alanında uzun yıllar üretim ve planlama sorumlusu olarak çalışmış gıda mühendisi Yasal KAFES’in tecrübesi ile Erdal DEMİRYÜREK’in halka ilişkiler ve pazarlama alanındaki birikimlerinin bir araya getirilmesi sonucunda sektörde çok hızlı varlık gösterebildik.Fabrika, okul ve iş merkezleri gibi farklı ihtiyaçlara ve beklentilere sahip tüketiciler için yemek servisi ya da yerinde üretim hizmeti sunmaya başladık.
İş alanımıza ait teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz, yenilikçi menüleri denememiz ve tüketicilerin beklentilerini doğru anlamamız neticesinde;bugün sayısı 200’e yaklaşan çalışma arkadaşımızla günlük yaklaşık 20.000 porsiyon yemek sunumu yapmaktayız.
Dentat Yemek olarak gıda güvenliğinden taviz vermeden memnuniyet sağlamak ve hazır yemek sektörünün tercih edilen hizmet sağlayıcısı olmak misyonu ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Önceliğine bireyi koyan ve kaliteye önem veren firmaların ilk tercihi olabilmek, vizyonu ile lezzet üretmeye devam ediyoruz.
Denizlinin en büyük özel sektör firmasi olarak, önce yerel sonra ulusal boyutta kalite ve hizmet ile tercih edilmek.
Koşulsuz müşteri memnuniyeti, sağlık ve hijyen standartlarında üretim ile toplu yemek sektöründe gelişmiş yöntem ve teknikler kullanarak müşterilere güleryüzlü ve kaliteli hizmet sürekliliğini sağlamak.
BU HEDEFLERE ULAŞMAK;